Rixos Sharm El Sheikh*****, Sharm El Sheikh, Egipt – Adult Friendly

Descopera secretele Egiptului Antic
Cere oferta

O vacanţă cu aromă orientală.

Insula Paradisului, temple, piramide, deșert, Banana Island, Luxor, Cairo, Alexandria, pe scurt, Egipt – locul unde marea devine cântec, iar soarele cel mai bun prieten.

Dacă încă nu te-ai hotărât ce îți dorești de la vacanță, îți recomandăm să alegi această destinație. Vrei putea să îmbini relaxarea cu aventura și cultura.

Descoperă paradisul Mării Roșii cufundându-te în luxul ospitalitţtii ultra all inclusive Rixos Sharm el Sheikh*****. Cu propriul recif de corali, această unitate de cazare îți oferă acces direct la lumea subacvatică. O nouă dimensiunea a luxului cu muzică relaxantă, program variat de divertisment, plajă cu nisip fin și intrare lină în mare, restaurante cu preparate apetisante, zona wellness și grădini care îmbie la relaxare. Pe plaja vei găsi un bar detox unde vei putea savura băuturi gustoase. Tot aici poți participa la cursurile yoga din cadrul hotelului. Cu vederi uimitoare la Golful Aqaba și Insula Tiran, complexul se întinde până la nisipurile aurii cu margini de palmier, dincolo de grădinile sale luxuriante.

Cerere oferta

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.