Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HM Balanguera Beach - Adults Only


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul HM Balanguera Beach - Adults Only este situat direct pe Playa De Palma, o plaja. Orasul Palma este la aprox. 10 km (Llucmajor cca. 20 km, Manacor cca. 46 km). Urmatoarele atractii pot fi accesate de la hotel: Palma Aquarium (cca. 850 m), Catedral (cca. 10 km) si Castillo de Bellver (cca. 12 km).


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de 7 etaje si are o capacitate de128 camere. Hotelul are receptie deschisa 24h (check-in de la 14:00, check out pana la 12:00), lobby cu bar, 2 lifturi si aer conditionat, restaurant cu aer conditionat, accesul la internet WiFi este disponibil gratuit , Sky bar cu DJ si muzica live, sala de fitness, sauna, baie de aburi, 2 piscine cu apa dulce (deschise din aprilie pana in octombrie). La piscine sunt disponibile gratuit sezlonguri si umbrele de soare. Este permis accesul cu animale de companie ( mai mici de 10 kg , contra cost).


FACILITATI CAMERE: Camerele sunt luminoase, confortabile si decorate intr-un stil minimalist. Camerele single au un singur pat si o suprafata de 14 mp. Camerele economy au capacitate maxima 2 persoane, au toate facilitatile mai putin balcon. Camerele standard au in jur de 20 mp si beneficiaza si de balcon. Toate camerele sunt echipate cu: pat dublu/ 2 paturi twin, incalzire / aer conditionat, birou, pe jos au parchet, seif, telefon, baie cu dus, uscator de par, produse cosmetice, conexiune internet wireless gratuita.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.