Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 CASA DEL MAR


Descriere

Situat pe malul marii, pe uimitoarea plaja Santa Ponca, H10 Casa del Mar ofera turistilor o gama variata de servicii, printre care o piscina interioara si una exterioara cu sezlonguri, o gradina si un centru de infrumusetare. Totodata, in zona Santa Ponsa se pot practica sporturi acvatice sau golf.

Puncte forte

- Locatie excelenta
- Camere primitoare si confortabile
- Centru wellness & spa
- Restaurant in incinta hotelului
- Facilitati pentru copii

Localizare

Hotelul H10 Casa Del Mar este situat in Santa Ponsa si ofera acces imediat la plaja. In apropierea hotelului, se regasesc restaurante, magazine precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Parcul central Katmandu (la aproximativ 500 m de hotel), Centrul de Scuba Diving ZOEA (1.5 km de hotel), Parcul Acvatic de Distractii Aqualand (la 3.6 km de hotel), Centrul de Tenis Jonathan Markson (la 3.6 km de hotel), Centrul de plecare in excursii cu vaporasul Cruceros Cormoran (la 3.1 km de hotel), Parcul Acvatic de Distractii Western Water Parl (la 3.3 km de hotel), Centrul Wellness & spa Fishness Fish (la 3.6 km de hotel) si Teatrul Pirates Adventure (la 4.3 km de hotel). Aeroportul Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 21.7 km fata de hotel.

Plaja

Atingerea calda ca o mangaiere a nisipului fin si apele cristaline ale superbei plaje ce se afla in fata hotelului, va vor purta pe aripile visului catre un taram mistic si plin de bucurie. In imediata apropiere a plajei se regasesc cateva restaurante precum si o statie de autobuz.

Facilitati hotel

Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de Hotelul H10 Casa Del Mar, se numara: aer conditionat, parcare la hotel (necesita rezervare si este contra cost), camere pentru nefumatori si persoane cu dizabilitati, lift, seif (contra cost), schimb valutar, internet wireless gratuit, terasa la soare, restaurant in incinta hotelului si cafenea, meniu cu dieta speciala (la cerere), snack-bar, bilete la atractii si spectacole (contra cost), scufundari si drumetii (contra cost), muzica si spectacole live precum si divertisment de seara, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, transfer de la si catre aeroport (contra cost), piscina exterioara, diferite tipuri de masaj, sauna si sala de fitness, camera de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de curatat si calcat haine (contra cost).

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 212 camere spatioase si confortabile. Camerele duble standard au o suprafata de 18 de metri patrati si sunt dotate cu: baie privata, uscator de par, aer conditionat si incalzire, minibar, seif, birou, priza langa pat, televiziune prin cablu si telefon, balcon, serviciu de trezire, dulap.

Facilitati copii

Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: club pentru copii, teren de joaca, meniu pentru copii (contra cost), canale tv pentru cei mici, serviciu de babysitting.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar