Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLOBALES PANAMA


Descriere

LOCALIZARE: In Palma Nova, foarte aproape de plaja si de promenada, recent renovat. Aeroportul din Palma este la 20 de minute de mers cu masina.


FACILITATI HOTEL: Hotelul este modern si elegant oferind atmosfera perfecta de relaxare pentru adulti. Dispune de un restaurant cu terasa, piscina, sala de fitness, sala multifunctionala pentru evenimente, posibilitatea de all inclusive, snack bar, seif, receptie 24 ore, conexiune wireless la internet, exchange, inchiriere masini.
In cadrul tipului de masa demipensiune sunt incluse bauturi la micul dejun si la cina.


FACILITATI CAMERE: Globales Panama ofera camere moderne si recent renovate, cu o atmosfera confortabila, toate camerele au balcon sau terasa, seif, TV, telefon, baie cu dus/cada si uscator de par, conexiune la internet wireless gratuita, aer conditionat. Unele camere au vedere la mare.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.