Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ferrer Lime Isabel


Descriere

LOCALIZARE: popular mai ales pentru cupluri, Hotelul se afla la 850 metri de plaja la care are acces cu shuttle bus. Orasul Cala Millor se afla la aproximativ 4 km, Son Servera la 5 km . Zona de baruri si restaurante este la aproximativ 600 metri de hotel.


Puncte de interes: Cafe de Sol - 5 km ; Torre de anyamel - 12 km, Castelul Capdepera - 14 km, Cuevas Arta - 15 km.


FACILITATI HOTEL: Cu o capacitate de 113 apartamente Aparthotel Ferrer Lime Isabel este alegerea perfecta pentru vacanta cu familia sau prietenii fiind la un pas distanta de poertul din Cala Bona intr-o zona naturala linistita aproape de pesterile estice ale insulei Mallorca.
Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, 2 piscine exterioare ( una pentru adulti si alta pentru copii) cu sezlonguri si umbrele, sauna, restaurant, snack bar, conexiune internet wireless gratuita, camera pentru bagaje, gradina, programe de animatie si activitati, bar, inchiriere biciclete, solar.


FACILITATI CAMERE: Junior suite ( standard apartment) dispune de 2 paturi twin, canapea ( pat suplimentar), patut pentru copii ( la cerere), pe jos au pardoseala, incalzire / aer conditionat, cana electrica, minibar, expresor cu capsule , conexiune la internet wireless gratuita, seif (contra cost), TV, baie cu dus, balcon sau terasa. Suprafata camerei este de aproximativ 30 mp. Unele camere au vedere la piscina.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.