Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Exagon Park

   Mallorcacan Picafort


Descriere

LOCALIZARE: Intr-o padure de pini si gradini de 44 000 mp, aproape de plaja, cel mai apropiat oras este Alcudia.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 5 etaje, 285 camere si pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele servicii: receptie 24 de ore, lobby bar, 4 lifturi, aer conditionat, seif (contra cost), salon de coafura, mini market, exchange, 2 restaurante, 2 baruri, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, piscina exterioara cu sectiune integrata pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina, centru SPA & wellness cu sauna, jacuzzi, diverste tratamente cosmetice, muzica live si spectacole seara, loc de joaca pentru copii, mini club copii 4-12 ani.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard au o suprafata de aproximativ 17 mp si dispun de : 2 paturi twin, pat suplimentar, patut pentru copii, pardoseala pe jos, balcon, incalzire / aer conditionat centralizat, internet ( gratuit), seif ( contra cost ), TV prin satelit, baie cu dus sau cada.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.