Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Santa Ponsa


Descriere

LOCALIZARE: La aproximativ 900 metri de plaja cu nisip ( shuttle bus gratuit), zona de baruri si restaurante se afla la 200 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: cladirea are 6 etaje si 141 de camere distribuite intr-o cladire principala si 8 cladiri secundare. Hotelul pune la dispoztia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, aer conditionat, seif (contra cost), parcare gratuita, restaurant, bar, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, 2 piscine exteriiare cu piscina pentru copii integrata , sezlonguri, umbrele si bar la piscina, mini club pentru copii, terenuri de sport, biliard (contra cost), mese de tennis, camere pentru bagaje.


FACILITATI CAMERE: Apartamentele standard dispun de living cu canapea, dormitor cu 2 paturi twin, bucatarie, balcon sau terasa, seif (contra cost), TV prin satelit, telefon, aer conditionat centralizat, baie cu dus sau cada, uscator de par. Studio standard are o suprafata de aproximativ 35 mp, consta intr-o singura camera cu pat dublu sau 2 paturi twin si pat suplimentar (canapea). Camerele duble standard au aceleasi facilitati.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.