Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BQ Can Picafort

   Mallorcacan Picafort


Descriere

LOCALIZARE: la aproximativ 250 metri de plaja, cel mai apropiat oras este Alcudia.


FACILITATI HOTEL: renovat in 2015, hotelul are 5 etaje si o capacitate de 235 camere. Acesta pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele servicii: receptie 24 de ore, lobby bar, 2 lifturi, aer conditionat, restaurant cu aer conditionat, snack bar, 2 baruri in total, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, piscina exterioara, piscina pentru copii integrata piscinei principale, sezlongur si umbrele la piscina, biliard si mese tenis, fitness, aerobic, sauna si masaj, loc de joaca pentru copii, mini club pentru copii 4-12 ani.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard sunt confortabile si elegante si au urmatoarele dotari: 2 paturi twin, canapea ca pat suplimentar, patut pentru copii (la cerere), parchet, balcon sau terasa, incalzire / aer conditionat centralizate, conexiune internet (contra cost), seif (contra cost), mini-frigider, TV prin satelit, telefon, baie cu dus, uscator de par, oglinda cosmetica. Camerele single au in jur de 11 mp. Camerele duble au intre 14 si 16 mp.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.