Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BG HOTEL JAVA


Descriere

Localizare: hotelul este situat la 150 m de plaja Playa de Palma Beach si la 2,1 km distanta de Aeroportul Palma de Mallorca. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, 2 piscine, plaja privata, sezlonguri, umbrele de plaja, prosoape de plaja, restaurante si baruri, cafenea, room service, serviciu de concierge, parcare in afara locatiei cu plata. Activitati incluse: eveniment cu transmisie live, camera de jocuri, program de divertisment. Facilitati contra cost: serviciu de curatatorie si calcatorie, inchiriere biciclete, biliard, sala de conferinta si petreceri, babysitting.

Descriere

Hotelul Java ideal pentru relaxare, odihna, vacante in familie, cu prietenii sau de afaceri. La 80 de metri de plaja, la cateva minute de aeroport si de centrul orasului Palma de Mallorca. Perfect comunicat cu autobuzele regulate.

Localizare

Hotelul Java este situat pe Playa de Palma, la aproximativ 100 m de plaja. La Palma, la aproximativ 10 km, cu numeroasele sale magazine, baruri și restaurante, se poate ajunge cu un autobuz regulat. Timp de transfer: aproximativ 15 minute.

Facilitati hotel

 Hotel cu un stil modern nou si elegantsi un lounge cu zona de jocuri si lectura, TV prin satelit.
Toate facilitatile hotelului sunt dotate cu conexiune wireless Wi-Fi, de asemenea daca nu ai laptopul poti folosi calculatoarele de plata care se afla in Internet Corner.
Afara, intr-o gradina bine intretinuta, exista o piscina, o terasa cu sezlonguri si umbrele de soare si o zona racoroasa de relaxare cu sistem de aburire cu microclimat. Hotelul dispune de serviciu de prosoape pentru piscina.
Centru de wellness cu sauna finlandeza, baie turceasca, dusuri tematice, piscina, jacuzzi, zona de relaxare, sala de masaj si zona de fitness.
Centru de antrenament pentru biciclisti: trasee, pachete de biciclete, suport mecanic, asistenta traseu, kinetoterapie si tot ce ai nevoie pentru a te bucura din plin de o vacanta sportiva.

Website

https://www.hotel-java.bghotels.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.