Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARCELO AGUAMARINA


Descriere

LOCALIZARE: Barcelo Aguamarina ( ex Barcelo Ponent Playa ) este pe plaja cu acces direct la marea turcoaz din Cala Ferrera. La 20 km se afla terenul de golf Vall Dor. Aeroportul se afla la 61 de km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Total renovat in 2022, hotelul de 4* dispune de 417 camere moderne si este potrivit pentru familii si tineri. Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie 24 ore, lobby bar, 2 restaurante , 2 piscine exterioare cu sezlonguri si umbrele, bar la piscina dintre care una din ele are vedere spectaculoasa la mare si la plaja, sistem de masa all inclusive ( ce include o selectie de bauturi premium nelimitate), room service, mini club pentru copii, muzica live, programe de animatie pentru toate varstele.


FACILITATI CAMERE: Camerele sunt moderne, elegante si pot avea vedere la mare, au balcon /terasa. Superior room dispune de: pat dublu ( 1,8 x 2 ), canapea, telefon, seif, balcon/terasa, baie cu dus , uscator de par, oglinda cosmetica, halate de baie, seif, minibar, TV LCD smart, conexiune internet wireless (gratuita), aer conditionat, birou, patut pentru copii ( la cerere), vedere la gradina/curtea interioara.
Deluxe rooms au in plus : acces gratuit la SPA, pat dublu mai mare 2x2m sau 2 paturi single 1x2 m, sofa ( 1.35 x 1.9 m ) , cana electrica, papuci de baie, baia poate fi cu cada.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.