Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aubamar Suites & SPA


Descriere

Amplasare

Acest hotel se află chiar în centrul Playei de Palma.

Dotări

La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții hotelului sunt invitați să se relaxeze în grădină. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc room-service și o spălătorie de tip self-service. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 4 săli de conferință.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, un televizor, un radio și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile dispun de un duș, de o cadă și de o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Fie că fac sport sau caută să se odihnească, clienții vor găsi în zona cu piscine cu 3 piscine exterioare și o piscină interioară un loc perfect pentru a uita de rutină. În plus, există și piscine pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Seara clienții pot să savureze sfârșitul zilei ascultând muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie