Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: la aproximativ 80 metri de plaja, orasul Paphos este la aproximativ 3 km, Limassol - 67 km, Nicosia - 150 km, portul Paphos - 1 km, magazine - 500 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Partial renovat in 2017, are 3 etaje si 287 de camere distribuite intr-o cladire principala si 2 cladiri adiacente. Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie 24 de ore, lobby bar, 4 lifturi, aer conditionat, seif (contra-cost), magazin, parcare, exchange, 6 restaurante, 3 baruri, conexiune internet wireless gratuita, room service, spalatorie, 6 piscine, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, tennis, biliard ( contra-cost), mese de tenis, fittnes, centru SPA & wellness cu hamamm si diverse tratamente cosmetice, solar (contra-cost), loc de joaca pentru copii, mini club pentru copii, baby sitting, programe de animatie, sala de jocuri.


FACILITATI CAMERE: Standard maisonette (vedere la gradina) dispune de living, pat dublu sau queen size , pat suplimentar, patut pentru copii (la cerere, gratuit), mocheta pe jos, balcon sau terasa, cana electrica, minibar (contra-cost), internet ( gratuit), seif, TV cu ecran plat cu programe prin satelit, aer conditionat, baie cu cada si uscator de par, suprafata camerei in jur de 34 mp.
Twin deluxe room are acceasi suprafata si aceleasi facilitati insa are vedere la mare.
Royal Studio - are vedere la gradina, in plus are expresor de cafea cu capsule, baie este cu cada si cabina de dus.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.