Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dome Beach Hotel


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Dome Beach se afla direct pe plaja Makronissos, la 60 km de Larnaca, Nicosia se afla la 95 km iar Paralimni la 10 km. Zona de baruri si restaurante se afla la aproximativ 600 metri de hotel iar zona de shopping este la 1 km de hotel.


Puncte de interes: Waterpark - 2 km, Manastirea Ayia Napa - 6 km, Cape Greco National Park - 15 km, Nissi beach - 2 km, satul pescaresc Potamos - 8 km.


FACILITATI HOTEL: Renovat in 2010 hotelul are 3 etaje si o capacitate de 205 camere. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai: receptie 24 de ore, lobby bar, 2 lifturi, aer conditionat, magazin, parcare ( gratuita), exchange, 4 restaurante, snack bar, 4 baruri, conexiune internet wireless (contra cost), room service, spalatorie, piscina exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina ( la plaja acestea sunt contra cost) , bar la piscina, fitness, centru SPA & Wellness, sauna, masaj, programe de activitati cu spectacole seara si muzica live, loc de joaca pentru copii, babysitting ( contra -cost).


FACILITATI CAMERE: Superior Family Room Land View pot avea vedere partiala sau directa la mare, dispun de pat dublu sau 2 paturi twin, sofa ( ca si extrabed) patut pentru copii, pe jos au pardoseala, balcon sau terasa, cana electrica ( contra cost ), minibar (contra-cost), internet (contra-cost), seif (contra-cost), TV cu ecran plat si aer conditionat reglabil, baie cu cada.
Camerele Superior au aceleasi facilitati, pot avea vedere la gradina, partiala sau totala la mare.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.