Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cynthiana Beach


Descriere

Localizare:
Cynthiana Beach este localizat in Kissonerga, aproape de Kato Paphos. Peninsula Akamas este la 39 km, iar portul Paphos este la 9 km. Aeroportul International Paphos este situat la 19 km distanta de proprietate. Atractiile turistice din zona sunt:
-Paphos Medieval Fort
-Roman Mosaics
-Odeon Theatre
Facilitati:
Hotelul dispune de doua piscine, doua restaurante si patru baruri cu specific international, wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare), activitati sportive: snorkeling, scuba-diving, sala de fitness, tenis de camp, ping-pong, volei; muzica live, business centre, servicii de curatatorie, organizari evenimente
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de balcon, TV prin satelit, baie cu cada sau dus, radio
-Standard Rooms: cu vedere spre gradina sau mare acest tip de camera dispune de doua paturi single sau un pat double la cerere.
-Family Rooms: cu vedere spre mare acest tip de camera este ideala pentru familii si poate acomoda pana la patru persoane.
-Deluxe Sea View Rooms: cu vedere spre mare.
-Superior Rooms: cu vedere spre mare acest tip de camera dispune de fierbator, minibar si seif.
-Superior Family Rooms: cu vedere spre mare acest tip de camera este ideala pentru familii de pana la patru persoane
-Superior & Executive Suites: localizate langa piscina acest tip de suita dispune de un dormitor si o sufragerie cu o canapea extensibila, masa si pat double.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.