Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Christabelle Complex Hotel Apartments


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Christabelle Complex Hotel Apartments, popular in special printre cei in luna de miere, se afla la aproximativ 500 m de Ayia Napa (Paralimni la aproximativ 5 km, Larnaca la aproximativ 40 km). O plaja cu nisip este la aproximativ 1 km de hotel. Centrul turistic este la aproximativ 500 m. Cele mai apropiate facilitati de cumparaturi se afla la cca. La 500 m de hotel, se poate ajunge la un supermarket dupa aproximativ 5 m. Se afla la numai 200 m de hotel pana la cele mai apropiate baruri si restaurante.

FACILITATI
Hotelul fermecator cu 2 etaje este format dintr-o cladire principala si 7 cladiri alaturate si are 143 de camere in total, care au fost renovate ultima data in 2020. Este dotat cu o receptie deschisa 24 de ore (check-in de la 14:00, check-out pana la 12:00), un hol, un aer conditionat, un seif (contra cost), o zona de parcare (gratuit) precum si o facilitate de schimbare a banilor. Pentru mese, exista un restaurant si un snack bar. WiFi este disponibil gratuit. Curatenia in camera este gratuita.
Bazin:
In zona exterioara a hotelului in stil mediteranean veti gasi o piscina cu apa dulce cu o piscina separata pentru copii (deschisa din mai pana in octombrie). Aici sunt disponibile gratuit sezlonguri si umbrele de soare. Un bar de la piscina ofera oaspetilor bauturi racoritoare (deschis intre orele 08:00 - 02:00).
Sport si agrement:
Sport si divertisment: biliard (contra cost) si darts (gratuit). Aproximativ. La 1 km de hotel sunt oferite sporturi nautice (partial de la furnizorii locali).

RESTAURANT
Mese:
Mic dejun (de la 08:00 - 10:30) din bufet.
Demipensiune: mic dejun si cina.

CAMERE
Studio-25 mp
Apartament cu 1 dormitor-40 mp
Apartament cu 2 dormitoare-50 mp
Apartament tip studio

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.