Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Inconjurat de grădini tropicale, acest hotel spa elegant este situat pe malul mării, la 5 km de Kato Paphos. Acest hotel este ideal pentru o vacanță relaxantă si revigorantă in insoritul Cipru. Complexul cuprinde 2 zone separate pentru familii și adulți cu varsta de peste 16 ani. WiFi este gratuit in intregul complex.

Oaspeții se pot bucura de soarele cald pe un șezlong, de langă cele 2 piscine in aer liber de la Azia Resort & Spa. De asemenea, sunt disponibile tratamente spa, o piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj și diferite activități, precum yoga și polo in apă.

Decorul elegant variază de la cel contemporan, in culori luminoase, la cel exotic cu influențe arabe. Langă piscină se află lounge-uri, precum si cateva localuri excelente, in care oaspeții pot savura o băutură sau pot lua masa.

După un joc de tenis, oaspeții pot savura o băutură răcoritoare la barul in aer liber. Azia Resort & Spa are 5 restaurante cu 6 opțiuni de luat masa.

Centrul comercial Kings Avenue și Mormintele Regilor sunt la 4 km, iar Grădina Zoologică din Paphos se află la 12 km. Centrul orasului Paphos este la 6 km. Aeroportul International Paphos este la 22 km, iar Aeroportul International Larnaca se află la 122 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie