Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Dubai, la mai puțin de 1 km de plaja Kite, Hotelul Beach Walk are un restaurant, centru de fitness, terasă și parcare privată gratuită. Acest hotel de 4 stele pune la dispoziție un serviciu de concierge. De asemenea, există o recepție cu program non-stop, room-service și schimb valutar.

Unitățile sunt prevăzute cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, ceainic, dulap, duș și uscător de păr. De asemenea, camerele hotelului au WiFi gratuit și baie privată.

Oaspetii hotelului Beach Walk pot savura un mic dejun continental sau tip bufet.

Acest hotel are saună. In Dubai și in imprejurimi, oaspeții hotelului Beach Walk se pot bucura de diferite activități, precum ciclism.

Turnul Burj Al Arab este la 5 km de hotel, iar centrul comercial City Walk se află la 6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 16 km. Hotelul Beach Walk oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie