Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Beach Rotana Abu Dhabi


Descriere

Beach Rotana este un hotel luxos situat în centrul orașului Abu Dhabi, cu acces direct la o plajă privată. Hotelul are 11 restaurante și este conectat direct la Abu Dhabi Mall.

Localizare

Hotelul Beach Rotana - Abu Dhabi este situat în zona Al Zahiyah din Abu Dhabi, o zona turistică unde puteţi găsi numeroase cluburi şi localuri. De asemenea, proprietatea se află la numai 5 minute cu maşina de piaţa Gold Souk. Hotelul are recepţie deschisă nonstop şi oferă parcare subterană gratuită.

Facilitati Hotel

Oaspeţii pot savura o gamă largă de preparate continentale, asiatice şi arabe şi se pot delecta cu o băutură în lounge sau la barul de lângă piscină. Hotelul are terenuri de tenis și squash, iar în jurul piscinei există o terasă cu șezlonguri şi palmieri. Oaspeţii au la dispoziţie facilităţi spa, masaje şi o baie de aburi.

Facilitati Camere

Hotelul Beach Rotana oferă camere și suite spaţioase, amenajate elegant. Unele camere au balcon cu vedere la mare. Apartamentele şi suitele echipate complet sunt adiacente hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.