Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avani Palm View Dubai Hotel & Suites


Descriere

Cu un amestec echilibrat de stil urban si eleganta, Avani Palm View Dubai este locul perfect pentru a va relaxa si de a va bucura de privelistile uimitoare ale orasului datorita locatiei ideale a acestuia.

Facilitati camere

Vederi uluitoare ale orizontului fascinant al Dubaiului sunt prezente de la camerele de la Avani Palm View Dubai Hotel & Suites. Aceste camere si apartamente sunt complet echipate pentru confortul dumneavoastra. Printre hotelurile de langa Palm Jumeirah, instalati-va intr-un spatiu elegant la Avani Palm View Dubai, studiol vine cu o bucatarie moderna complet utilata, ferestre din podea pana in tavan, paturi king-size sau twin, WiFi gratuit in camera, masina de spalat, uscator, fier si masa de calcat, facilitati gratuite pentru prepararea de ceai si cafea, aparat Nespresso, dus cu efect de ploaie, Sistem IPTV – Internet Protocol Television. Unele camere sunt disponibile cu balcon. Apartamentul cu vedere la mare are o dimensiune de aproximativ 66 mp si are urmatoarele facilitate: pat de tipul king size, WiFi gratuit, bucatarie moderna complet utilata, living si zona de luat masa, masina de spalat, masina de spalat vase, uscator, fier si masa de calcat, facilitati gratuite pentru prepararea de ceai si cafea, aparat Nespresso, dus cu efect de ploaie, Sistem IPTV (internet protocol television)

 

Facilitati hotel

Restaurantele de la Avani Palm View Dubai Hotel & Suites ofera atmosfera, varietate si delicii de la mancaruri asiatice, specialitati indiene si mancarea cu specific italian. Situat la etajul 1, centrul de fitness este gratuit pentru oaspeti si este deschis 24 de ore pe zi. Are o sala de sport mare bine echipata si un studio de aerobic. De asemenea, hotelul detine si o piscina exterioara deschisa pe tot parcusul anului si este doatata cu umbrele, sezlonguri si prosoape de plaja.

 

Localizare hotel

Avani Palm View Dubai Hotel & Suites va ofera acces usor atat la Dubai Media City, cat si la Dubai Marina. Acest hotel este la 15 minute cu masina de plaja JBR cu un serviciu de transfer gratuit de la hotel. Proprieta se afla la un drum de aproximativ 25 de minute de mers cu masina fata de Aeroportul International Dubai si de EXPO 2020.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie