Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Armani Hotel Dubai


Descriere

Acest hotel conceput de celebrului creator de modă Giorgio Armani are o intrare privată, fiind amenajat pe 11 dintre etajele emblematicului zgârie-nori din Dubai, Burj Khalifa. Hotelul include un centru spa de lux și are acces direct la centrul comercial Dubai Mall.

Localizare

Aeroportul Internațional Dubai este situat la 20 de minute de mers cu mașina de proprietate.Acest hotel conceput de celebrului creator de modă Giorgio Armani are o intrare privată, fiind amenajat pe 11 dintre etajele emblematicului zgârie-nori din Dubai, Burj Khalifa.

Facilitati Hotel

Hotelul include un centru spa de lux și are acces direct la centrul comercial Dubai Mall. Hotelul Armani Dubai pune la dispoziţie 7 restaurante ce oferă meniuri sofisticate. Restaurantul Armani Hashi serveşte mâncăruri japoneze cu influențe moderne, iar renumitul club de noapte Armani Privé găzduiește cele mai populare petreceri din oraș. Oaspeții se pot relaxa în spaţiosul centru Armani Spa, care oferă tratamente personalizate și băi secvențiale.

Facilitati Camere

Camerele sunt de o eleganţă discretă, oferind un decor cu linii curbe, materiale de lux şi covoare japoneze tatami. Dotările moderne includ TV cu ecran plat şi DVD player, iPod docking station şi WiFi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.