Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arabian Park Edge by Rotana


Descriere

Tourism Dirham Fee per bedroom per night payable directly by the guests to the hotel.

Localizare

Hotelul este situat convenabil pentru oaspeții care doresc acces rapid la Dubai World Trade Centre și la stația de metrou Al Jadaf. Serviciul de transfer cu program fix de la/ la stația de metrou este disponibil la fiecare 20 de minute.

Proprietatea oferă un serviciu gratuit de transfer de la/ la Terminalul 3 al Aeroportului Internațional Dubai la hotel, la fiecare 20 de minute. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un serviciu gratuit de transfer de la/ la Dubai Mall, Burj Khalifa și Jumeirah Beach.

Facilitati Hotel

Arabian Park are o zonă de plajă și o sală de fitness mare, dotată cu echipament Nautilus. Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer de la/ la plajă, muzeu, Dubai Mall și aeroport.

Hotelul Arabian Park are 4 localuri care oferă mâncăruri şi băuturi. Braseria hotelului servește o gamă largă de preparate internaționale, iar oaspeții pot savura gustări ușoare lângă piscină. Magazinul de delicatese cu program nonstop al hotelului oferă salate, sushi și sandvișuri.

Facilitati Camere

Toate camerele sunt frumos decorate și includ o baie modernă. Unele camere au un balcon foarte mare, cu vedere frumoasă la oraș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.