Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Andaz Capital Gate, Abu Dhabi


Descriere

Andaz Capital Gate Abu Dhabi este situat în faimoasa clădire Capital Gate, la doar câțiva pași de centrul expozițional. Oferă camere de lux cu ferestre din podea până în tavan cu vedere la oraș.

Localizare

Hotelul este situat în cartierul ambasadelor și al guvernului și se află la 20 km de Aeroportul Internațional Abu Dhabi. Circuitul Yas Marina și Ferrari World se află la 30 de minute de mers cu mașina de hotel. Marea Moschee Sheikh Zayed se află la doar 5 km.

Facilitati Hotel

Oaspeții au la dispoziție 2 restaurante și baruri. Cyan, o braserie și lounge modern, situat la etajul 18, cu scaune în stil lounge și o zonă de bibliotecă, oferă ceaiuri premium, cafea, produse de patiserie proaspete și gustări. De asemenea, oaspeții se pot bucura de băuturi la Rayana Latin Tapas Bar sau la Barul 18 Degrees.

Spa-ul este situat la etajul 19 și este singurul din Abu Dhabi cu vedere la oraș. Acesta are o piscină suspendată în aer liber, un centru de fitness și o cadă cu hidromasaj.

Facilitati Camere

Camerele și suitele de la Andaz sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat și stație de conectare MP3. Toate oferă vedere panoramică la oraș, iar unele dintre ele includ o cadă de înmuiere adâncă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.