Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Maha Desert Resort & Spa


Descriere

Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa se află la doar 45 de minute de mers cu mașina de orașul Dubai. La sosirea la poarta principală există un drum de nisip care traversează deșertul pe distanța de aproximativ 8 km pana la clădirea principală a complexului. Acest complex exclusiv din deșert are faună sălbatică în libertate, vedere superbă la deșert și 42 de suite private. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toată proprietatea.

Localizare

Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort and Spa este situat la doar 45 de minute cu mașina de orașul aglomerat Dubai. La sosirea la poarta principală există un drum de nisip care merge prin deșert aproximativ 8 km, până când ajungeți la clădirea principală a complexului.

Facilitati Hotel

Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Proprietatea are, de asemenea, o sală de sport, piscină mare, zonă de relaxare, precum și cadă cu hidromasaj. Restaurantul Al Diwaan oferă o gamă largă de produse alimentare, de la un bufet parțial și mic dejun a la carte, la un prânz cu 3 feluri și o cină cu 5 feluri. Pentru o experiență și mai relaxată, oaspeții pot merge la Timeless Spa, unde terapeuți cu înaltă calificare vă pot recomanda tipul de masaj optim.

Facilitati Camere

Cele mai luxoase corturi stil beduin combină moștenirea Arabiei cu luxul, și toate sunt dotate cu piscine private cu temperatură controlată, terase private la soare, 1 dormitor mare, cu aranjamente de relaxare, o baie spațioasă cu o cadă, duș cu efect de ploaie separat, facilități de lux Bulgari ,precum și o cafetieră Nespresso și o carafă de sherry.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.