Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Khoory Courtyard Hotel


Descriere

Situat în Dubai, la 6,5 km de Fântâna din Dubai, Al Khoory Courtyard Hotel oferă cazare cu o piscină în aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o terasă. Acest hotel de 4 stele oferă room service și un centru de afaceri. Unitatea de cazare pune la dispoziție o recepție deschisă nonstop, transferuri de la aeroport, un club pentru copii și WiFi gratuit.

Localizare

Dubai Mall se află la 6,6 km de Al Khoory Courtyard Hotel, iar Burj Khalifa este la 8,3 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 19 km de hotel.

Facilitati Hotel

Piscină în aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o terasă. Acest hotel de 4 stele oferă room service și un centru de afaceri. Unitatea de cazare are o recepție deschisă nonstop, transferuri de la aeroport, un club pentru copii și WiFi gratuit.

În fiecare dimineață, la proprietate este disponibil un mic dejun continental, vegetarian sau halal. La Al Khoory Courtyard Hotel veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria indiană, din Orientul Mijlociu și din bucătăria internațională. De asemenea, se pot solicita opțiuni vegetariene și halal.

Facilitati Camere

La hotel, toate camerele sunt dotate cu un dulap. Unitățile vor pune la dispoziția oaspeților aer condiționat, un seif și un TV cu ecran plat.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.