Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Khoory Atrium Hotel - Al Barsha


Descriere

Al Khoory Atrium se află în inima zonei New Dubai, în imediata apropiere a centrului comercial Mall of the Emirates și a cartierelor centrale de afaceri, fiind una dintre cele mai bune alegeri pentru călătorii de afaceri și agrement. Se bucură de acces facil la Centrul Internaţional de Convenţii şi Expoziţii Dubai, Aeroportul Internațional Dubai și Aeroportul Internaţional Al Maktoum, Expo 2020, Portul Jebel Ali și zonele libere. Hotelul este la câțiva pași de stația de metrou Sharaf DG.

Localizare

Aeroportul Internațional Dubai și Aeroportul Internaţional Al Maktoum, Expo 2020, Portul Jebel Ali și zonele libere. Hotelul este la câțiva pași de stația de metrou Sharaf DG

Facilitati Hotel

Toate camerele sunt mobilate frumos și elegant, cu draperii bogate care creează o ambianță de căldură și confort. Sistemul de iluminat inteligent din fiecare cameră permite oaspeților să seteze iluminatul camerelor și să creeze o atmosferă relaxată.

Covoarele personalizate de pe hol și operele de artă vibrante adăuga o ambianţă primitoare.

Facilitati Camere

Camerele și suitele elegante și pline de culoare asigură oaspeţilor un refugiu cu adevărat primitor și relaxant. Atrium este una dintre cele mai interesante clădiri, deoarece funcţionează ca un sistem de iluminat natural, care creează o atmosferă diferite din zori până la amurg.Toate camerele sunt mobilate frumos și elegant, cu draperii bogate care creează o ambianță de căldură și confort, TV LED HD cu intrare pentru media hub, internet wireless gratuit, cutie de valori electronică, minifrigider şi articole de toaletă premium.. Sistemul de iluminat inteligent din fiecare cameră permite oaspeților să seteze iluminatul camerelor și să creeze o atmosferă relaxată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.