Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Jaddaf Rotana


Descriere

Situat în Dubai, la 4,1 km de World Trade Centre Dubai, Al Jaddaf Rotana Suite Hotel oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, piscină în aer liber și centru de fitness. Acest hotel de 5 stele are un club al copiilor și serviciu de concierge. De asemenea, există recepție cu program non-stop, room-service și servicii de schimb valutar.

Localizare

Dubai Mall este la 6 km de Al Jaddaf Rotana Suite Hotel, iar cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Dubai, situat la 4 km de hotel. Proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel

Al Jaddaf Rotana Suite Hotel oferă un mic dejun continental sau tip bufet.

Acest hotel de 5 stele are saună și terasă.

La proprietate există un bar, iar oaspeții au la dispoziție și un centru de afaceri.

Facilitati Camere

Unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, aparat de cafea, birou, uscător de păr și bideu. Camerele hotelului au WiFi gratuit și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. În toate unitățile de cazare există dulap.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.