Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERIAS VILLAGE APT-HOTEL


Descriere

Hotelul Asterias Village oferă ospitalitate cretană în satul Piskopiano, la doar 1 km de Portul pitoresc Hersonissos. Bine 7,7 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare:

Asterias Village Aparthotel este situat la 25 km de aeroportul Heraklion. Plaja de nisip si pietris este la 1.5 km de hotel.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de restaurant: 1 bar, restaurant a la carte Oliva, piscina exterioara cu apa dulce, cu jazuzzi, internet WiFi in locurile publice (gratuit), parcare, piscina separata pentru copii cu apa dulce, loc de joaca in aer liber.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu baie cu cada sau dus, accesorii pentru baie, uscator de par, aer conditionat, tv, wi-fi, minifrigider, mini bucatarie, balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.