Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la 200 de metri de Muzeul de Arheologie din Heraklion, hotelul de 5 stele Aquila Atlantis oferă o piscină în aer liber, cu vedere directă la port, o piscină semi-acoperită și un restaurant decorat elegant. Facilitățile disponibile includ, de asemenea, 6 spații multifuncționale, cu o capacitate de până la 850 de persoane.

Localizare

Portul orașului Heraklion, care oferă legături către portul Pireu, este situat la 2 km de Hotelul Aquila Atlantis, iar Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis se află la 4 km. Situl arheologic din Knossos este situat la 6 km.

Facilitati Hotel

Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile de la piscină și pot savura o băutură răcoritoare de la barul hotelului. Lounge barul modern servește mic dejun în fiecare zi, precum și băuturi și cocktail-uri. Restaurantul principal al hotelului oferă în fiecare zi preparate mediteraneene, însoțite de vinuri rafinate.

Serviciile suplimentare ale hotelului includ o recepție cu program nonstop, depozit de bagaje și acces gratuit la internet WiFi în toate zonele. La cerere și la un cost suplimentar sunt disponibile servicii de spălătorie, curățătorie chimică și servicii de călcătorie.

Facilitati Camere

Decorate în nuanțe pământii, toate camerele și suitele de la Hotel Atlantis au podea cu parchet și vedere la orașul Heraklion, la port sau la atrium-ul hotelului. Fiecare unitate de cazare oferă birou, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, aparat de cafea și minibar. Băile moderne sunt dotate cu halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie