Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Fenals Garden


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele se află la Lloret de Mar la cam 350 de m de plaja cu nisip pe o stradă principală. În centrul orașului Lloret de Mar și la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 800 de m. Cel mai apropiat aeroport este Gerona (GRO) și se află la aproximativ 35 de km.

Dotări

Cele 5 camere single și cele 127 de camere duble sunt împărțite pe 6 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o garderobă, un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, servicii de bonă, asistență medicală, room service contra cost și un serviciu de spălătorie. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Camerele au un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. În plus, clienții se bucură în băi de articole de cosmetică și muzică de fundal. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Relaxare profundă și pură în cada cu hidromasaj și entuziasm plăcut pe toboganul de apă – spațiul de scăldat oferă ceva potrivit pentru orice formă preferință. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. În ce privește timpul liber, unitatea de cazare mai oferă, pe lângă o sală de fitness, un spa, hidroterapie și un solariu, și biliard și o saună contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție picnic.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.