Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Checkin Sirius


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele este amplasat chiar in inima localității Santa Susanna. In timpul iernii, proximitatea față de un domeniu schiabil indrăgit (in jur de 100 de km) indeamnă la peripeții prin zăpadă. Direct langă locul de cazare se află stațiile mijloacelor locale de transport in comun.

Dotări

Cele 4 suite, cele 10 camere single și cele 147 de camere duble sunt impărțite pe 5 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. In zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt intampinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Pe langă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. In funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (contra cost). Printre serviciile oferite se numără room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și o pardoseală incălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută in camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. In plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică in băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Sunt disponibile o terasă insorită, șezlonguri și umbrele. Unitatea de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici cand călătoresc. O sală de fitness, biliard și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. In unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam și solariu. Locul de cazare pune la dispoziție un program de divertisment pentru adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar in restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune inalte pentru copii. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat iși așteaptă clienții la micul dejun, pranz și cină.

Carduri de credit

In unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.