Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află la câțiva metri de plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Blanes. În apropiere se găsesc diverse locuri de făcut cumpărături.

Dotări

Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 7 nivele cu un lift și 168 de camere. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. O garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită mașinii de spălat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (contra cost). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și padel. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include aqua-fitness. Unitatea de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și solariu. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant (cu scaune înalte pentru copii), o sală de mese, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie