Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CACTUS CLUB PARADISE


Descriere

Situat pe litoralul din Gümüldür, Club Cactus Paradise are zonă privată pe plajă cu steag albastru, cu șezlonguri gratuite, precum și o piscină în aer liber, cu un parc acvatic. De asemenea, există piscină interioară, saună, baie turcească și facilități de spa.

Localizare

Centrul din Gümüldür este la 3 km de proprietate, iar centrul din Selçuk se află la 40 km. Aeroportul Adnan Menderes se află la mai puțin de 45 km.

Facilitati Hotel

Oaspeţii pot savura o gamă largă de preparate turcești şi internaţionale la mai multe localuri ale acestui hotel all-inclusive. Oferta include restaurantul principal tip bufet, restaurantul turcesc şi snack barul. Pe tot parcursul zilei se oferă băuturi răcoritoare. Ceaiul de după-amiază este oferit împreună cu dulciuri, cum ar fi brioşe proaspăt coapte şi clătite.

Facilitati Camere

Cactus Paradise Club oferă vedere la grădină și are camere cu aer condiționat, minibar, zonă de relaxare și TV cu ecran plat și canale prin satelit. De asemenea, camerele au cutie de valori. Baia privată include duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.