Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arcanus Side Resort


Descriere

CONCEPT HOTEL


Informatii generale:
Apele albastre si racoritoare, caldura soarelui si verdeata padurii de pin alcatuiesc frumusetea peisajului pe care oaspetii o vor descoperi pe parcursul sejurlui in Arcanus.

Puncte forte:Situate in zona Sorgun, recunoscuta pentru plajele cu nisip
Hotel nou, deschis in 2014
Serviciile
Orientat catre familii


Renovari 2019: Aquapark-ul cu cele 7 tobogane, Arcy Kids Club - renovat complet, iar pentru sezonul 2020 ofera in plus camere speciale pentru activitati pentru fiecare grupa de varsta, o jungla exterioara si o gradina generoasa; barul de la piscina, restaurantul Far East Alcantara (cu specific japonez si asiatic)

Localizare:
La 4km de Side centru

Facilitate hotel:
Restaurant principal, restaurante a la carte (fish, Italian, turcesc, orientul indepartat, bufet, 2 baruri in lobby, snack, bar la piscina, bar la plaja, gozleme, patiserie, disco bar, mini bar, inghetata ambalata, pavilioane (contra cost), piscina principal, piscina interioara, piscina aquapark cu 7 tobogane, umbrele/sezlonguri/prosoape la plaja si la piscina, centru fitness, baie turceasca, sauna, wi-fi, librarie, teren de tenis, ponton.

Tipuri de camere:
Standard: 24mp, grad de ocupare max 2+1, un pat matrimonial sau 2 paturi twin, o sofa extensibila, balcon, baie privata cu cada
Standard cu paturi suprapuse: 24mp, grad de ocupare max 2+2, un pat matrimonial sau 2 paturi twin, paturi suprapuse, balcon, baie privata cu cada
Family Suite: 38mp, grad de ocupare max 3+1 sau 2+2, 2 dormitoare interconectate, 1 baie, 2 LCD TV, mini bar, seif, mocheta, telefon, un dormitor are pat matrimonial iar celalalt dormitor are paturi twin, Jacuzzi pe balcon
5 dintre camerele standard sunt dedicate persoanelor cu dizabilitati si sunt echipate ca atare.

Tip de masa: ultra all inclusive

Pentru copii:
Club pentru copii (4-11 ani), club pentru junior (12-16 ani), TV, playstation, aquapark cu 7 tobogane, loc de joaca, disco, mini club.

Activitati:
Disco, muzica live, aerobic si aqua aerobic, gimnastica, tenis, tenis de masa, volei pe plaja, boccia, darts, sah si dame, tir cu arcul, sporturi de apa contra cost, cursuri de diving contra cost, animatie si show-uri.

Tips/recomandari:
Savureaza un cocktail pe ponton, in mijlocul apei de un albastru profund.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.