Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMELIA BEACH RESORT


Descriere

Situat in statiunea Side, zona Kizilot, la 15km distanta de statiunea Side si orasul Manavgat si 80km distanta de aeroportul din Antalya. Hotelul Amelia Beach Resort este situat la 80 km de aeroportul din Antalya, la 90 km de orasul Antalya si la 10 km de orasul Manavgat, intr-o zona mai izolata. Hotelul a fost construit in anul 2008 si are o suprafata totala de 50000 m2. Este situat peste drum de plaja, intr-un complex izolat, cu multa verdeata, luminos, spatios, curat. Se ajunge la plaja printr-un pasaj subteran.

Localizare

Situat in statiunea Side, zona Kizilot, la 15km distanta de statiunea Side si orasul Manavgat si 80km distanta de aeroportul din Antalya.

Facilitati Hotel

Restaurante A` la Carte (cu rezervare in prealabil) - se poate merge la fiecare restaurant 1 singura data pe saptamana fara plata.  TULIP Restaurant (capacitate 110 de locuri)- cu specific turcesc ; OLIVE Restaurant (capacitate 80 de locuri) - specific Italian; BONSAI Restaurant (capacitate 80 de locuri) - cu specific chinezesc.(Blue Flag) Plaja privata cu nisip si pietricele, iar dupa 3 m apa se adanceste. La plaja se ajunge printr-un tunel subteran care traverseaza soseaua. Sezlongurile si umbrelele sunt fara plata. Pentru prosoapele se depune un depozit. Hotelul dispune si de un ponton.Piscina interioara (150 m2 / 140 cm), piscina exterioara (2600 m2, 140 cm), piscina cu tobogane (220m2), piscina pentru relaxare (170 m2), piscine pentru copii (50 m2 / 35 cm).

Facilitati Camere

Hotelul Amelia Beach Resort este compus dintr-o cladire de 6 etaje, in care sunt dispuse un total de 475 camere, din care 396 camere standard si 79 de camere familiale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.