Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBA RESORT HOTEL


Descriere

Locație: Deschis în 1999 și renovat ultima dată în 2013, Alba Resort Hotel se află în Çolaklı, la doar 55 km de aeroport, 65 km de Antalya, 13 km de Manavgat și 8 km de Side. Accesul este facilitat prin taxi, minibus sau mașină privată. Facilități Hotel: Hotelul Alba Resort impresionează prin locația sa deosebită între munții Taurus și Marea Mediterană. Oferă un complex exclusivist cu un concept special, un SPA proiectat special și o plajă cu nisip fin. Hotelul promite o vacanță de neuitat prin ospitalitatea turcească. Facilități Camere: Cu o capacitate totală de 445 de camere, hotelul dispune de camere standard de 26 m², cu vedere la uscat, parțială sau la mare. Dotările includ podea laminată, aer condiționat, balcon, minibar (refilat zilnic), ceainic, seif (contra cost), wi-fi (contra cost), TV LCD, telefon, duș, WC și uscător de păr. Divertisment: După o zi relaxantă, vă așteaptă o petrecere cu spumă și spectacole spectaculoase, urmate de petreceri pe plajă și în grădină, muzică live și o discotecă în aer liber. Informații Importante: Internet: WI-FI (contra cost în camere, gratuit în zonele publice și pe plajă) Metode de plată: Visa, Master Card Animale de companie: Nu sunt permise Concept: All Inclusive Mic dejun, prânz și cină în stil bufet, bufet de dietă (mic dejun și cină), cină cu teme diferite și specialități turcești. Restaurant A'la Carte italian și restaurant A'la Carte cu pește. Snack-bar lângă piscină și pe plajă. Băuturi: Băuturi locale alcoolice (votcă, gin, vermut, lichioruri, rakı, bere, vinuri diferite și altele), băuturi nealcoolice, sucuri de fructe diverse, tonic, bitter lemon, șalgam, ayran, sticle de apă de 0,5 l, ceai turcesc și cafea, cafea filtru, cafea americană, espresso, cappuccino, ceaiuri din plante. Restaurante și Baruri: Restaurantele (principal, snack și A'la Carte) oferă meniuri zilnic schimbătoare. Baruri cu diverse program de funcționare, oferind băuturi alcoolice și nealcoolice locale. Program Animatie Copii: Mini Club (6 zile pe săptămână) Mini-Disco (6 zile pe săptămână) Activități prietenoase cu copiii și competiții Servicii Contra Cost și Gratuite: O gamă variată de servicii, de la sporturi nautice și masaje până la închirierea echipamentelor de tenis și minigolf. Hotelul dispune de un mini-zoo. Săli de Conferință: Mimoza (384 m²) - Capacitate de la 160 la 300 de persoane, cu facilități tehnice și bar în foyer. Rosa (58,50 m²) - Capacitate de la 30 la 50 de persoane, cu facilități tehnice. Observații: Orarul și serviciile pot fi modificate de managementul hotelului în funcție de disponibilitate și condițiile meteorologice.

Localizare

Hotelul Alba Resort se află la 200 m distanță de mare, la 55 km de aeroportul din Antalya și la doar 8 km fata de situl antic din Side. Hotelul, format din 10 clădiri de 4 etaje, a fost deschis în anul 1999.

Facilitatile hotelului

Printre serviciile și facilitățile puse la dispoziția oaspeților, se regăsesc: recepție 24 h, internet Wi-fi (în zona de lobby), sală de conferințe și evenimente, 6 baruri, un restaurant principal, 2 restaurante a la carte (cu specific pescăresc și italian – gratuit, o dată pe săptamână cu rezervare prealabilă), piscine exterioare cu tobogane, terasă, gradină, piscină interioară, amfiteatru, magazine, lift și parcare gratuită. 

Alte facilitati :  terenuri de tenis, tenis de masa, teren de baschet, volei, volei pe plaja, mini-fotbal și un centru de fitness, precum și biliard, mini golf, squash, sporturi nautice, cu taxa. Oaspetii acestui hotel vor bemeficia deasemenea de: baie turcească, saună, jacuzzi, coafor și un serviciu de masaj (ambele cu taxa suplimentara). În plus, hotelul oferă mini club, mini disco, servicii baby sitting (la cerere și la un cost suplimentar), program de animație în timpul zilei, cu jocuri și activități sportive și de divertisment de seară.

Facilitati camere

Cele 445 de camere ale hotelului sunt decorate modern, unele având vedere panoramică la Marea Mediterană.

Camerele sunt dotate cu: aer condiționat, balcon sau terasă, mini bar, seif (contra cost), telefon, TV prin satelit, baie cu duș sau cadă, uscător de păr, articole de baie, set pentru cafea și ceai, room service (contra cost). 

Facilitati pentru copii

Hotelul oferă piscină pentru copii, mini club, teren de joacă și baby sitter (contra cost).

Sport si agreement

Hotelul dispune de următoarele activități de relaxare: baie turcească, saună, masaj (contra cost), centru de fitness, terenuri de tenis, baschet, volei, aqua gym, mini golf, 2 terenuri de tenis.

Plaja

Hotelul deține plajă proprie cu nisip. Șezlongurile și prosoapele sunt gratuite.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Sporturi