Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI (EX.TUI BLUE SENSATORI BARUT SORGUN)


Descriere

TUI BLUE Sensatori Barut Sorgun - Ultra All Inclusive se află în Side, la 50 de metri de plaja Sorgun și pune la dispoziție un restaurant, centru de fitness, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. Printre diversele facilități disponibile la proprietate se numără un bar, o grădină și o zonă de plajă privată. Hotelul are piscină interioară, hamam și recepție cu program non-stop, iar oaspeții se pot bucura de un program de divertisment seara.Plaja Titreyengol este la 1,2 km de hotel, iar orașul antic Side se află la 3,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 58 km de TUI BLUE Sensatori Barut Sorgun - Ultra All Inclusive, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este oferit la un cost suplimentar.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 58 km de TUI BLUE Sensatori Barut Sorgun - Ultra All Inclusive.

Facilitati Hotel

TUI BLUE Sensatori Barut Sorgun - Ultra All Inclusive se află în Side, la 50 de metri de plaja Sorgun și pune la dispoziție un restaurant, centru de fitness, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. Printre diversele facilități disponibile la proprietate se numără un bar, o grădină și o zonă de plajă privată. Hotelul are piscină interioară, hamam și recepție cu program non-stop, iar oaspeții se pot bucura de un program de divertisment seara.

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului au aer condiționat, birou, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape, baie privată și balcon cu vedere la mare. Unitățile de cazare includ o cutie de valori.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.