Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul este situat in apropiere de Plaja Kemer si la 36 km de Aeroportul Antalya. Facilitati hotel: piscina exterioara, acces imediat la plaja, camere de familie, WiFi gratuit inclus, transfer de la si/sau la aeroport, spa si centru de wellness, parcare gratuita, sala de fitness, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Facilitati hotel

Kemer Barut Collection - Ultra All Inclusive ofera cazare cu un restaurant, parcare privata gratuita, un centru de fitness si un bar. Oferind un club pentru copii, aceasta proprietate ofera oaspetilor si un parc acvatic. Unitatea de cazare ofera o receptie deschisa nonstop, room service si schimb valutar pentru oaspeti.

Hotelul va pune la dispozitie oaspetilor camere cu aer conditionat, birou, ceainic, minibar, cutie de valori, TV cu ecran plat, balcon si baie privata cu dus. Toate camerele de la Kemer Barut Collection - Ultra sunt dotate cu lenjerie de pat si prosoape.

Oaspetii unitatii de cazare se pot bucura de un mic dejun tip bufet.

Kemer Barut Collection - Ultra All Inclusive ofera cazare de 5 stele, cu sauna si loc de joaca pentru copii. Puteti juca tenis de masa, darts si tenis la hotel, iar inchirieri auto sunt disponibile.

 

IMPORTANT:

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.