Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADORA CALMA BEACH HOTEL(+16 Couples only)


Descriere

Adora Calma Beach Hotel Adults Only se află în Kızılot, la câțiva pași de plaja publică din Kızılot. Pune la dispoziție cazare, o piscină sezonieră în aer liber, o parcare privată gratuită, o grădină și o terasă. Proprietatea are restaurant, bar, saună și cadă cu hidromasaj. Oaspeții au la dispoziție o recepție deschisă non-stop, room service, WiFi gratuit în întreaga proprietate și un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Localizare

Alara Han este la 23 km de hotel, iar Canionul Verde se află la 31 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipaşa-Alanya, situat la 85 km de Adora Calma Beach Hotel Adults Only.

Facilitati Hotel

Pune la dispoziție cazare, o piscină sezonieră în aer liber, o parcare privată gratuită, o grădină și o terasă. Proprietatea are restaurant, bar, saună și cadă cu hidromasaj. Oaspeții au la dispoziție o recepție deschisă non-stop, room service, WiFi gratuit în întreaga proprietate și un serviciu de transfer de la/la aeroport.Adora Calma Beach Hotel Adults Only serveşte în fiecare dimineaţă un mic dejun continental. La acest hotel de 4 stele, oaspeții pot juca darts și au la dispoziție un serviciu de închiriere de biciclete și mașini.

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif și baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Camerele de la Adora Calma Beach Hotel Adults Only sunt dotate cu aparat de cafea, iar unele unități au vedere la mare. Fiecare cameră a acestei proprietăți include lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.