Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Având un decor luminos în stil futurist, Adam & Eve - Adult Only oferă camere şi vile în sistem self-catering pe țărmul Mării Mediterane. Proprietatea pune la dispoziția oaspeților WiFi gratuit, un centru spa întins şi o piscină mare în aer liber.Proprietatea are 9 restaurante care servesc o gamă largă de preparate culinare, printre care mâncăruri din bucătăria japoneză şi specialităţi turceşti tradiţionale. Există chiar și un restaurant unde oaspeții pot încerca experiența unei mese pe întuneric.Adam & Eve - Adult Only se află la 2 km de orașul plin de viață Belek. Amfiteatrul Aspendos, unde se organizează reprezentații şi spectacole live, este situat la 30 de minute cu maşina. Hotelul pune la dispoziția oaspeților o parcare privată gratuită. !!! LADIES ROOM ACCEPTA DOAR PERS DE SEX FEMININ! !!! CAZAREA PT 2 BARBATI este permisa doar in DESIGN ROOM!

Localizare

Adam & Eve - Adult Only se află la 2 km de orașul plin de viață Belek. Amfiteatrul Aspendos, unde se organizează reprezentații şi spectacole live, este situat la 30 de minute cu maşina. Hotelul pune la dispoziția oaspeților o parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Adam & Eve - Adult Only oferă camere şi vile în sistem self-catering pe țărmul Mării Mediterane. Proprietatea pune la dispoziția oaspeților WiFi gratuit, un centru spa întins şi o piscină mare în aer liber.

Proprietatea are 9 restaurante care servesc o gamă largă de preparate culinare, printre care mâncăruri din bucătăria japoneză şi specialităţi turceşti tradiţionale. Există chiar și un restaurant unde oaspeții pot încerca experiența unei mese pe întuneric.

Centrul spa Eden oferă un salon de masaj, un hamam tradiţional şi un solar. De asemenea, oaspeţii pot face mişcare la sala de sport bine echipată sau desfășura activităţi precum tenis, scufundări şi windsurfing.

Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare au pereţi cu oglinzi şi ferestre din podea până în tavan. Acestea beneficiază de mobilier alb modern şi de un balcon cu vedere la grădină sau la mare. Fiecare unitate include un TV cu ecran lat, montat pe perete, precum şi o baie cu cadă cu hidromasaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.