Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADALYA RESORT & SPA


Descriere

Hotelul Adalya Resort & Spa este un hotel dedicat adultilor, unde acestia pot beneficia de numeroase falicitari spre relaxare si spre conturarea unei vacante ideale.

Localizare

Adalya Resort & Spa se află pe malul mării, iar centrul oraşului Manavgat se află la mai puțin de 15 km si Side la 10 km. Aeroportul din Antalya este la 65 km distanta de hotel.

Facilitatile hotelului

Resortul pune la dispoziția oaspeților plajă privată și piscine, piscina de relaxare si o piscina interioara incalzita sezonier, saltele si umbrele la plaja si la piscina.

De asemenea, aveti parte de diverse activități organizate de echipa de animație.

Centrul Wellness spa pune la dispozitie o sauna, baie turceasca, sala de masaje terapeutice si de relaxare; adiacent regasiti centrul fitness si zona externa de relaxare- gradina, terasa si barbeque.

Servicii contra cost- salon de frumusete, spalatorie si calcatorie, magazin de suveniruri, servicii medicale, room service, masaje si tratamente SPA, salon infrumusetare, sporuri acvatice.

Recepţiea este deschisă nonstop, iar hotelul beneficiaza de lift, acces internet Wi-Fi gratuit în zonele publice, parcare privată gratuit la proprietate, aer condiţionat si încălzire centralizata.

Restaurantul à la carte Tugra servește preparate alese din bucătăria turcească. Zilnic este oferit un bufet bogat si variat la micul dejun. Patiseria oferă produse delicioase. De asemenea, există un café bistro, care servește băuturi și gustări pe tot parcursul zilei.

Facilitati camere

Camerele de la Adalya includ TV cu ecran plat, aer condiționat, minibar, seif, seviciu pentru ceai si cafea, balcon/terasa.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )
Seif
Parcare
Fitness
Acces internet
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Camere persoane cu dizabilitati
piscină interioară