Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION


Descriere

Localizare: Acanthus Cennet Barut Collection este situat în Side, Antalya, la o distanță de 62 km de Aeroportul Antalya, la 8 km de centrul orașului Antalya - Manavgat și la 1.5 km de Side, accesibil pe jos sau prin diferite mijloace de transport precum autobuz, taxi sau minibus. Facilități Hoteliere: Restaurante și Baruri: Acanthus Cennet Barut Collection oferă o gamă variată de opțiuni culinare prin restaurantele sale, precum Palmiye Buffet Restaurant, Maison Plage Bistro & Lounge, Lavanta Patisserie, precum și Lavanta Italian À la Carte Restaurant, Safran International À la Carte Restaurant, Roka Seafood À la Carte Restaurant, și Maison Plage À la Carte Restaurant. De asemenea, oaspeții se pot bucura de diverse băuturi la Panora Lounge & Terrace Lobby Bar și la Pool Bar. Piscine: Hotelul dispune de piscine exterioare și interioare, inclusiv piscină pentru copii și piscină pentru copii în interior în sezonul de iarnă. Plajă: Acanthus Cennet Barut Collection are o plajă privată cu o lungime de 160 de metri, oferind oportunități de relaxare și distracție la malul mării Mediterane. Spa și Sport: Oaspeții se pot bucura de facilități precum sală de fitness, teren de tenis, volei pe plajă, tenis de masă, boccia, darts, aqua gym, aqua bike, polo acvatic, nordic walking și alte activități sportive. Activități pentru Copii: Hotelul pune la dispoziție facilități pentru copii, inclusiv mini-club, unde cei mici se pot distra în siguranță sub supravegherea echipei profesioniste Bary Star. De asemenea, există servicii și facilități pentru bebeluși. Dotări Camere (doar camere standard): Categorii de Camere: Acanthus Cennet Barut Collection dispune de mai multe tipuri de camere, inclusiv camere cu vedere parțială la mare, camere cu vedere directă la mare, camere familiale cu vedere parțială la mare, camere Swim Up, suite Penthouse cu vedere parțială la mare, 360° Penthouse Suite, camere pentru persoane cu dizabilități și Grand Penthouse Suite. Facilități Standard ale Camerelor: Facilități precum sistem electronic de chei, aer condiționat central, telefon, televizor LCD cu canale prin satelit, internet wireless, uscător de păr, halate și papuci, minibar, seif, ceainic și set pentru cafea/ceai, mașină de cafea Nespresso și podea cu parchet.

Localizare

Hotelul Acanthus Cennet Barut Collection, situat chiar pe plaja, este la 8 km departare de Manavgat si la 62 km de aeroportul international Antalya si la 1,5 km de Side si la 1 km fata de Spitalul Özel Anadolu .

Facilitatile hotelului

Aris totala este de 24000 metri patrati, detine un restaurant principal, plus alte 4 restaurante a la carte cu specific divers, lobby bar, bar la piscina, snack bar, bar in gradina, mini club (4-12 ani), prosoape, umbrelele si sezlonguri gratuite.

Contra cost: sali de conferinta, magazine, coafor, centru foto, servicii medicale, schimb valutar, servicii de spalatorie, rent a car, room service, cabana service pentru adulti, un concept disctinctiv in frumoasa gradina proprie (09:00-17:00) este disponibil pentru max 5 persoane, in timpul seonului estival.

Detine piscina pentru adulti si pentru copii, plaja privata, baby star soncept (0-3 ani), o lume speciala pentru copii, un mini club.

Facilitati camere

Hotelul are 4 etaje si un total de 260 camere .Camerele standard au aproximativ 21-26 mp si sunt dotate cu grup sanitar propriu, uscator de par, televizor, radio, aer conditionat, minibar, seif si balcon. Camerele familiale au suprafata de 43 mp, au aceleasi dotari ca si camerele standard, dar au 2 dormitoare.

Facilitati pentru copii

Loc de joaca, piscina, sala de jocuri.

Sport si agreement

Centru fitness, sauna, baie turceasca, masaj, tenis de masa, teren de tenis, squash, biliard, volei pe plaja, sporturi acvatice, programe de animatie.

Piscina si plaja

Hotelul are o piscina exterioara si o plaja privata cu nisip, si o piscina interioara deschisa sezonul de iarna.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )