Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Side la aproximativ 450 de m de plaja cu nisip, la punctele de atracție turistică se ajunge în aproximativ 3 km. Până la aeroportul Antalya (AYT) sunt aproximativ 60 de km.

Dotări

Acest hotel a fost construit de curând, în anul 2021. Hotelul dispune de 31 de camere de nefumători. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Unitatea de cazare dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un serviciu de închiriat mașini și un serviciu de transfer. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber.

Locul de cazare

În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Se găsesc de asemenea și un frigider, un aragaz, un cuptor cu microunde și o mașină de spălat vase. Clienții au parte de mai mult confort și datorită mașinii de spălat. Echiparea este completată de un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Varietatea de prosoape creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie