Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

A GOOD LIFE UTOPIA FAMILY RESORT


Descriere

A Good Life Utopia Family Resort face parte din categoria hotelurilor de patru stele, situat în stațiunea Alanya. A Good Life Utopia este un complex cu o locație minunată, cu cel mai mare parc acvatic din regiune care oferă distracție, emoție și adrenalină, experiență de rafting și sărituri bungee. Hotelul beneficiază de personal prietenos și experimentat care pune în valoate toate facilitățile complexului. Hotelul este amplasat la o distanţă de 95 km de aeroportul din Antalya şi la 33 km de centrul orașului Alanya.

Localizare

Hotelul este amplasat la o distanţă de 95 km de aeroportul din Antalya şi la 33 km de centrul orașului Alanya.

Facilitati Hotel

A Good Life Utopia Family Resort face parte din categoria hotelurilor de patru stele, situat în stațiunea Alanya. A Good Life Utopia este un complex cu o locație minunată, cu cel mai mare parc acvatic din regiune care oferă distracție, emoție și adrenalină, experiență de rafting și sărituri bungee. Hotelul beneficiază de personal prietenos și experimentat care pune în valoate toate facilitățile complexului.

Centru wellness & spa, baie turcească, hamam, saună, salon de înfrumusețare, sală de fitness, intrare aqua par, artificial rafting, jogging, yoga, sterching, pilates, step aerobic, pilates ball, teren de tenis, tenis de masă, table, jocuri de cărți, rampă pentru skateboard, volei pe plajă, fotbal, baschet, piscine exterioare și interioare, muzică live și programe de animație, birou închirieri auto/ biciclete, magazine.

Facilitati Camere

Hotelul dispune de un total de 421. Dotări cameră: baie proprie cu duş, uscător de păr, LCD TV satelit, telefon, mini-bar, seif, aer condiţionat, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.