Pensiunea Dacii Liberi Resort and Spa****, Petrova, Maramures

de la 125 Ron
Cere oferta

Maramureș, plai cu flori, așezări pitorești, dealuri verzi, flori din belșug, generații în port popular care emană o fericire nemărginită, tradiții parte din viața cotidiană. Ai posibilitatea de a te întoarce în timp, de a fi martor al unor vremuri și vieți mai simple, dar mai pline….mai pline de fericire și binecuvântare.

Vizitează stâna locală
Una dintre stânele locale vă oferi cea mai bună brânză din zonă. Organizăm vizite la stână unde puteți încerca mâncăruri locale, brânză si faimosul BALMOS (mămăligă în stilul păstorilor).

Centrul Spa
SPA-ul interior a fost recent renovat la începutul anului 2020. Piscina este perfectă pentru o baie de dimineață, iar zona noastră de wellness subterană este excelentă pentru o pauză relaxantă, liniștită.

"Prin zapada cu Mocanita "
Ocazie excelentă pentru cei care doresc să cunoască Valea Vaserului în “hainele” ei de iarnă.

Drumeţii montane în Munţii Rodnei
Borşa – Mănăstirea Pitroasa- Staţia Meteo Iezer- Lacul Iezer

Ciclism pe trasee montane
Acum puteți merge cu bicicleta pe barajul de lângă râul Viseu sau chiar mai departe spre Valea Paltin.

Zonă de gimnastică
Sala de sport este pregătită pentru antrenamentele dvs. zilnice. Are două biciclete, două benzi de alergare și 2 aparate de fitness.

Drumeţie la Cascada Cailor
Izvorul Cailor se scurge în mai multe trepte peste un abrupt calcaros, formând astfel, cea
mai mare cascadă din România (90 metri).

Degustare de pălincă şi produse tradiţionale
Băuturile sunt făcute de un localnic din Borşa, din culturile proprii. Acesta va face o prezentare despre procesul de producţie, în timp ce savuraţi produsele. Te vei delecta şi cu un platou tradiţional cu produse locale delicioase.

Cerere oferta

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.