Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel de charme iși intampină turiștii la Laganas și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, in special pentru cei ce știu să aprecieze atmosfera autentică și șarmul individual al locului de cazare.

Dotări

Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 175 de camere. In zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt intampinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Printre facilitățile locului de cazare se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele in scaun cu rotile. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Clienții pot cumpăra mici amintiri din concediu de la magazinele de suveniruri. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. Cine călătorește cu automobilul propriu, il poate parca in funcție de disponibilitate gratuit in parcarea hotelului. Printre serviciile oferite se numără room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Chicineta este echipată cu un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (contra cost). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții vor trăi un adevărat sentiment de vacanță in complexul cu piscine exterioare, cu zonă amenajată pentru copii și 3 piscine. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un spa, o saună și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse in restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Un bufet bogat la micul dejun, pranz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie