Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situare: Hotelul este cotat cu 3 stele si are o pozitie excelenta, fiind situat in bulevardul Ferdinand, la jumatatea distantei dintre Cazino si Castelul Peles.

Info: Constructia sa, o materializare a stilului ,,Arta Povere', in care lemnul si caramida sunt combinate cu virtuozitate, confera gratie si eleganta, imbinand intr-o perfecta armonie frumusetea arhitecturii cu deplina functionalitate.

Camere: Hotelul ,,Regina' ofera turistilor 27 de camere, din care un apartament si o suita . Camerele sunt dotate cu minibar, televizor si acces la internet.

Restaurant: Hotelul ofera, alaturi de cazarea in conditii excelente, bucate traditionale romanesti, preparate cu inalta maiestrie profesionala de personalul super-calificat al restaurantului.

Facilitati: Sala de fitnes, sauna, sunt tot atatea posibilitati de a va reconforta, de a va revigora organismul sau pur si simplu de a va petrece timpul in mod cat mai placut. La cerere, specialisti in masaj de relaxare pot face diferite masaje pentru ameliorarea afectiunilor musculare, sau numai pentru intretinere. Hotelul mai dispune si de o sala pentru fitness cu dotari ultra-moderne, de o sauna pentru 6 persoane, masaj si Wi-fi (internet).


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.