Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul hotelier Pestera este situat in Statiunea Turistica Pestera-Padina, Parcul Natural Bucegi, la 1610 de metri altitudine, in imediata apropiere a Manastirii Pestera Ialomitei. Departe de stresul cotidian, amplasarea in mijlocul naturii si serviciile deosebite fac din Hotelul Pestera locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat.

Accesul auto se face din drumul national DN71 Sinaia-Targoviste prin Moroeni, pe Dj 714 spre Pestera (34 Km din drumul national) sau, pe drumul asfaltat Dj 713 spre Cabana Cuibul Dorului, Cabana Dichiu, Pestera (25 Km din drumul national).

Hotelul este destinatia preferata a familiilor care vin sa se reincarce cu energie pozitiva si sa-si recreeze trupul si mintea.
Natura a fost generoas cu locatia, oferind aer curat, ape limpezi, munti si paduri. Iubitorii de natura se pot bucura de peisaje idilice, parcurgand numeroase trasee turistice spre Lacul Bolboci prin Cheile Tatarului sau spre Varful Omu trecand pe langa Babele si Sfinx.

Hotelul dispune de o capacitate maxima de 46 camere, din care:- 30 duble (13 cu vedere la padure si 17 cu vedere spre Babele);
- 6 duble executive (4 cu vedere spre padure si 2 cu vedere spre Babele);
- 4 suite (1 cu vedere spre padure si 3 cu vedere spre Babele);
- 6 suite executive (2 cu vedre spre Foisor, 1 nu are balcon si 2 cu vedere spre Babele);
- 1 apartament prezidential (doua camere).

Camera dubla Upper Floor / Camera dubla Upper Floor vedere Babele - Este o camera pentru doua persoane, avand o suprafata de 18 mp, recent renovata, situata la ultimul etaj. Capacitate maxima: 2 adulti.

Executive Double Room Upper Floor - Camera spatioasa avand o suprafata de 26 mp, recent renovata, dispune de un pat matrimonial si o canapea extensibila potrivita pentru familiie cu un copil. Aceasta este situata la ultimul etaj.

Suita Upper Floor / Suita Upper Floor vedere Babele - Suita ofera un confort deosebit prin spatiul generos pus la dispozitia turistilor - 42 mp. Pozitia televizorului separa vizual zona de dormit de zona de relaxare prevazut cu o canapea extensibila.
Este situata la ultimul etaj si se adreseaza familiilor formate din 2 adulti si 2 copii.

Presidential Suite are doua dormitoare. Dormitorul matrimonial are un pat matrimonial (king-size) latime de 180 cm si o canapea extensibila. Dormitorul secundar are un pat mare (king-size) latime de 180 cm. Potrivit pentru 4 adulti si un copil avand o suprafata toata de 61 mp.

Executive Suite cu vedere pe partea cu Babele / Executive Suite - In acest tip de camera se pot caza trei persoane adulte sau 2 adulti si 2 copii, avand suplimentar o canapea extensibila si o suprafata totala de 40 mp.

Suita cu vedere pe partea cu Babele - Suita ofera un confort deosebit prin spatiul generos pus la dispozitia oaspetilor - 42 mp. Pozitia televizorului separa vizual zona de dormit de zona de relaxare prevazut cu o canapea extensibila si masuta. Aici pot fi cazati 2 adulti si 2 copii.

Camera Dubla Executive / Camera Dubla Executive vedere spre Babele - Aceasta are o suprafata toata de 26 mp. Permite acomodarea a 2 adulti si un copil dispunand de un pat king si o canapea extensibila.

Camera dubla are o suprafata de 18 mp si ofera facilitati standard pentru acomodarea a doua persoane adulte.

Camerele
dispun de TV prin satelit, cutie de valori, minibar, fierbator electric
si baie cu dus sau cada, articole de toaleta gratuite, uscator de par,
halate de baie si papuci.

Restaurant 1610 va
ofera mancaruri romanesti gatite cu multa pricepere. Painea este proaspata, facuta in casa, in fiecare zi. Pentru ca prospetimea este o obligatie in
gastronomie, produsele si ingredientele sunt atent alese.
Restaurantul are o capacitate maxim de 120 persoane.

Mic dejun: se poate servi zilnic intre orele: 8.00 10.30

Pranzul: se poate servi zilnic intre orele: 12.30 17.00

Cina: se poate servi zilnic intre orele: 19.00 22.00

In
holul de la receptia hotelului se afla cafe bar-ul de zi unde puteti gasi un bogat meniu de bauturi. Un minunat loc de relaxare si un
excelent loc pentru socializare.
Deschis intre: 11.00 22.00

Terasa la soare : Accesul pe Terasa La Soare se face pe la nivelul receptiei, pe langa Cafe-Bar.

Cabana Veche: este partea ramasa din vechea Cabana Pestera, construita in anul
1940. In prezent, aici se afla un salon multifunctional, ideal pentru
conferinte sau petreceri private.

Piscina: capacitatea bazinului este de 25 de persoane. Adancimea bazinului este de 1,3 m.

Sauna: capacitatea saunei este de 8 de persoane. Copii sub 14 ani nu au acces in sauna.

Spa: capacitatea spa-ului este de 8 persoane.

Incepand cu 15.05.2022 au fost reluate lucrarile noului Hotel Pestera Welness & Spa ce va fi clasificat la 5 stele.
Va
rugam sa tineti cont ca pot exista momente de disconfort cauzat de
lucrarile ce se efectueaza in apropierea hotelului Pestera 4*.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie