Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Business & Leisure

Info: Stil, confort, rafinament, eleganta pentru orice anotimp si pentru toate gusturile!

Situare:
Localizat in inima orasului Sinaia, un mic resort de munte si schi, New Montana Hotel este destinatia ideala pentru recreere si pentru intalniri de afaceri, oferind oaspetilor sai o atmosfera placuta, relaxanta si servicii de calitate.

Localizarea excelenta in centrul statiunii Sinaia, atmosfera calda si serviciile de cea mai inalta calitate fac din hotelul New Montana destinatia ideala pentru recreere sau pentru orice sejur de afaceri de succes.

Camere:
Acest hotel ofera o capacitate de 360 de locuri si gazduieste orice tip de evenimente, de la o simpla conferinta pana la cocktail-uri cu 1000 de invitati. Fiecare din cele 175 de camere (dotate conform standardelor internationale, cu sistem electronic de inchidere, TV prin cablu, linie telefonica internationala, conexiune internet, uscator de par si minibar) si apartamente ale hotelului ofera o priveliste spectaculoasa asupra Muntilor Carpati. Paturile confortabile asigura un somn odihnitor pe saltele de calitate, cu lenjerii de bumbac atent selectionate si perne antialergice. Fiecare baie este dotata cu cada, uscator de par, produse cosmetice, halat de baie si papuci.

Restaurant:
Restaurantul Artemis ofera o selectie variata de preparate din bucataria traditionala romaneasca, dar si din cea internationala. Deserturile delicioase sunt pregatite de chef-ul cofetar in laboratorul hotelului New Montana din Sinaia. Pentru cei mici exista meniuri speciale si sanatoase. Zona de mic dejun bufet este prevazuta cu o statie de live cooking, cu sortimente variate de omlete si clatite. De asemenea, va puteti bucura de o gama variata de produse proaspete.
La Terasa, deschisa pe perioada verii, este un modern restaurant din Sinaia, care se evidentiaza prin confortul mobilierului si prin muzica ambientala.

Facilitati:
Clubul de sanatate New Montana este un SPA care va deveni locul favorit din Sinaia pentru relaxare sau pentru antrenamente profesionale.

Servicii gratuite:
acces sauna, sala de fitness, jacuzzi, piscina semi-olimpica incalzita, parcare, internet wireless

Servicii cu plata:
room service, pranz la pachet, serviciu de transfer spalatorie, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, fax / copiator

Animale de companie: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Facilitati copii:

  • Copiii cu varsta intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.
  • Copiii mai mari de 7 ani achita contravaloarea patului suplimentar.


Atractii in zona:
Castelul Peles, Castelul Pelisor, Muzeul de trenulete, Casa Nicolae Iorga, Parcul Dimitrie Ghica, Varful Omu, Sfinxul din Bucegi, Cetatea Rasnov

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie