Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Excelsior este situat in centru orasului Sinaia, in imediata vecinatate a parcului ' Dimitrie Ghica ' si a hotelurile Regal 1880, Palace si Caraiman. Se afla la doar cateva minute de mers de Casinoul Sinaia si Manastirea Sinaia.

Acesta este un hotel de tip boutique care ofera servicii de calitate, confort si eleganta prin cele 36 de structuri de cazare:
- 2 apartamente;
- 9 camere twin;
- 23 camere matrimoniale;
- 2 camere single.

Camerele sunt luminoase, dotate cu LCD, internet wireless, mobilier modern si confortabil pentru a asigura o sedere cat mai placuta.

Apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor, o baie si o zona partial separata, de relaxare, studiu sau divertisment, dotata cu o canapea extensibila. Fiecare apartament este decorat intr-un stil aparte, dar toate asigura un confort superior si o atmosfera calda, linistita si relaxanta. Design-ul de bun gust si indraznet este cel care da nota de eleganta finala intregului spatiu.

Camerele duble superioare: Mobilate cu originalitate, in culori neutre sau pastelate, intime ca atmosfera, camerele duble superioare raman optiunea preferata a clientilor nostri fideli... si romantici. Fiecare camera este unica, dar toate dispun mobilier nou, baie proprie, televizor si conexiune wi-fi.

Camerele duble twin au doua paturi single, separate si sunt mobilate modern. Dispun de toate facilitatile necesare unui sejur linistit: baie proprie, tv, conexiune wi-fi. Mobilierul este simplu, dar de buna calitate iar camerele sunt curate, linistite si au o atmosfera aparte.

Camerele single: Camere luminoase, moderne, cu pat confortabil, baie proprie, televizor, internet wi-fi si spatii pentru depozitare.

Micul dejun este sub forma de bufet suedez. Zilnic, in cadrul celor doua saloane de mic dejun stau la dispozitia turistilor o multime de delicatese, care vor satisface garantat exigentele dumneavoastra culinare.Serviciile de masa se vor presta in cadrul restaurantului Palace situat la 100 m distanta de hotel.

Printre punctele de interes populare din apropiere de Excelsior Boutique Hotel Sinaia se numara Castelul Stirbey, Casa Memoriala George Enescu si Parcul Dimitrie Ghica.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie