Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Giannoulis Hotel


Descriere

Superb 9.2 Booking.com Hotelul este construit la malul marii, langa una dintre cele mai frumoase plaje de pe Riviera limpului. Zona in care se afla hotelul ofera tot confortul necesar pentru o vacanta placuta si relaxanta, imbinand vacanta linistita in familie cu activitatile estivale intense (cluburi, cafenele, restaurante, sporturi nautice, excursii, etc). Hotelul este recomandat cuplurilor si familiilor. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla la 500 m de Olimpic Beach si la 1.5 km de animata statiune Paralia. De plaja cu nisip il desparte doar drumul care leaga cele 2 statiuni. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt gratuite in schimbul unei consumatii de la barul de pe plaja. Situl arheologic Dion este la 15 km, orasul Katerini este la 6 km, iar Salonic este la cca 70 km.

Facilitati hotel

Hotelul are salon pentru micul dejun, bar, receptie, piscina exterioara cu portiune pentru copii, bar la piscina, parcare gratuita, acces gratuit la internet WIFI.

Facilitati camere

Cele 38 de camere mobilate modern, spatioase si confortabile sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par, mini bar, aer conditionat, TV, telefon, balcon mobilat, acces gratuit la internet WIFI. Exista 2 camere si pentru persoanele cu dizabilitati. Capacitatea maxima a camerelor duble este de 3 persoane.

Sport & divertisment

In afara de piscina exterioara, oaspetii hotelului pot practica sporturi nautice pe plaja, volei sau fotbal pe plaja. In apropiere exista o serie de cluburi, baruri pe plaja, magazine.

Drinks & Food

Hotelul ofera micul dejun bufet. Barul de la piscina are, pe langa o gama bogata de bauturi alcoolice si non-alcoolice, snacks-uri si inghetata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie